Lite efter :)

Oj! Nu var det et tag sen jag skrev ett par rader :)

Kan väl säga som så att det varit lite full upp i mitt liv den senaste tiden....

Hur är det med mig då? Jo tack ska väl inte klaga för jag har det ganska bra. Eller rättare sagt att jag har väl mina bekymmer som alla andra men dom är trevliga bekymmer för tillfället :).

Jag känner det som om jag gör en insats, på vissa fronter och ställer till det på andra men det är väl en del av livet! Så länge man vet vad man håller på med så är det lugnt men frågan är om jag vet det? Jag tror inte jag har full koll men man får ta en dag åt gången :)!

Jag känner bara att jag trivs med livet just nu, trots allt...


Sköt om er!

Trött!

Det har ju varit ledigt några dagar nu, fredag, lördag och söndag! Är jag piggare idag för det? NÄ! Jag har varit slut hela helgen ändå. Jag har lagt mig i tid tycker jag och inte gått upp för tidigt ( 8 ) men jag är trött nu i alla fall. Undrar vad det beror på?

Helgen har varit lugn, min pappa och hans fru var på besök igår. Dottern var helt överlycklig. Det är inte så ofta dom kommer eftersom faderns fru är lite sjuk och så bor dom i Thailand halva året. Inte på sommaren då .).

Jag och dottern var på cruising i helgen och skulle kolla "snygga" bilar men dottern var måttligt intresserad. Fast efter ett tag tog hon i min arm och sa åt mig att följa med. Hmmm, tänkte jag! Vad är det nu hon sett? Och tänka sig, hon hade fått syn på gamla traktorer! Det finns hopp för henne :)!

1:a maj

Det är väl idag man ska ut och demonstrera... Till vilken nytta kan man ju undra? Själv håller jag mig hemma och fixar sånt som behöver fixas :). Fast jag håller rent principiellt med dom som går ut och demonstrerar idag även om det på senare år förlorat lite av sin mening. Jga tror denna dagen var viktigare på 50-60- talen. Jag har ju en far som arbetat hårt inom fackföreningsrörelsen och svor att aldrig engagera mig när jag var yngre. Nu blev det inte så, jag var aktiv under några år och brinner fortfarande för arbetarna :). Även om jag inte är aktiv.

Tror jag ska ge mig ut i trädgården idag och sen se om jag fått nått intressant mail :)

Till helgen blir det nog att ge sig in till grannbyns cruising för att kolla in lite fina bilar.

Ha det så länge!



RSS 2.0