Hemma igen...

Var med Jennifer på vårdcentralen idag och hon har bihåleinflammation.... Så det blir inget mer arbete denna veckan. Hon fick penicillin, 4st tabletter 3 ggr/dan. Hur kul är det att försöka få i henne tabletter!! Jäklar sicket liv det är. Hon vet ju att hon måste ta dom men att göra det! Inte kul alls....

Tittade in till mitt lilla projekt idag och fick världens ågren, måste försöka komma igång igen.




Mitt lilla projekt :)

Har väl ett par tusen spikar att dra ut innan jag kan börja skruva upp gips på väggarna! Sen ska jag bara komma på ett bra sätt att bygga garderober i rummet, allt är ju snedtak...

Hade ju tänkt göra en massa i helgen men får nog inrikta mig på bilen, tror det är vad jag orkar med. Hade ju varit roligt om man kunde fått den igenom besiktningen men tror inte det går. Alla tjatar på mig att det är dags för en ny bil så jag får väl böja mig och börja kolla lite. Om man nu får vara kvar på jobbet vill säga!

Har förstått att det är några som läser min blogg och det är kul! Fast skriv gärna namn eller iaf något om ni lämnar en kommentar, ser så tråkigt ut med "Anonym".

Kram på er!

Jobbat idag.

Så har man jobbat idag, första dan efter sjukdom. Var så jäkla segt. Man känner i hela kroppen hur matt man är och hur orken tryter. Gick hem lite tidigare och tur var det! När jag hämtade Jennifer på fritids sa dom att hon ockå haft en tuff dag.
Var nere med henne hos frissan idag med, vilket skulle gjorts för ett tag sen. Hon höll på att somna i stolen när frissan höll på :) Väl hemkomna dröjde det 10 minuter så sov hon som en gris i soffan. Ska snart väcka henne så hon kan få lite kvällsmat. Vad det gäller mig och mat funkar det sådär, får tvinga i mig för magen är ett enda ras än. Hoppas det beror på influensan.

Kram på er!

Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/498248/calleo?claim=c74rmhvwgke">Följ min blogg med bloglovin</a>

En dag ej helt enligt plan..

Hade ju tänkt ha en städdag ihop med dottern idag.....sket sig lite:) Vi har diskat upp en massa disk, plockat undan en massa julsaker, bytt sängkläder och tvättat. Hade ju tänkt mig lite mer storstädning men det får vänta. I helgen lär jag väl inte hinna med så mycket, har att göra ändå...

Hade planerat att åka till jobbet i morgon och komma igång med livet men när jag stoppat ner Jennifer i badet for hon upp efter en stund och in på toa! Kan lugnt påstå att det hördes när hon satt där, det bara sprutade ! Sen hade hon jätteont efter det men lugnade sig lite när vi smort lite. Min mage är inte heller riktigt bra men det är den sällan. Får ha koll på det i morgon, sånt här har hänt förr utan att det varit något. Funderar på om inte vattnet här är lite lurigt?!

Har gått ner ett kilo till märkte jag när jag ställde mig på vågen, har ändå försökt äta som vanligt det sista. Tyvärr har jag riktig slemhosta och den sitter precis i svalget. Är extremt känslig i svalget och mår bara illa och vill kräkas, räcker med minsta lilla irritation så får jag kräkreflexer...

Tänker sitta ett tag framför burken nu och sen ska jag ta en dusch och raka mig, ser  ut som en luffare :). Hoppas jag får sova sen....

Städdag.

Ligger lite framför Tv:n och samlar energi så jag kan komma igång med städningen av huset. Skulle storstädat för ett tag sen men kom ju lite emellan och sen blev vi sjuka. Är skönt bara det blir klart. Nä, nu är det dags att sätta igång!!!

Måndag.

Ytterligare en dag hemma, både jag och dottern. Vi ska vara henna i morgon med så Jennifer inte är tillbaka i skolan för tidigt. Hon har inte haft feber idag så det blir nog bra.
Man hinner tänka väldigt mycket när man ligger sjuk hemma. Jag har nästan bestämt mig för att sälja.. Trivs inte riktigt i huset men kan inte peka på varför. Fast jag sätter mig nog inte i en lägenhet igen utan ett annat hus eller kanske radhus. Håller ju på och renoverar så jag ska göra färdigt det först och sen ta hit en värderingsgubbe iaf. Är ju bäst att få ut huset på våren/försommaren.Verkar som om Jennifer är med på det också.

Är dags för den tråkiga delen av månaden nu med, räkningarna. Fast mellan den 25:e och sista i månaden är det helt ok på kontot faktiskt:). Har inte kollat räkningarna än men vet att det inte blir kul i februari...

Det får bli allt för idag, är dags för mig att försöka sova lite.  Vet inte vad som hänt men sover inte alls bra längre. Har alltid sovit som en gris förut men nu går det inte, tror jag grubblar för mycket på allt och inget..

Ha det
Kram!

Nu jäklar!

Sitter här och kollar på reprisen av Let´s dance. Är så jäkla sugen på att ta upp dansen igen! Vet att jag kan...
Tänkte anmäla mig till sportdansklubben i byn härintill för att komma igång igen. Är så himla kul och en väldigt bra motionsform, kanske inte börjar tävla igen utan bara komma igång lite. Dottern ätrju såpass stor nu så hon kan sitta bredvid och kolla. Det har ju varit det stora problemet eftersom hon bor hos mig. Jag har ju inte kunnat göra vad jag vill..
Lär väl få anmäla mig själv om jag inte hittar nån vän som vill åka med mig, fast det gör inte så mycket.

Fick som min uppgift att kolla upp lite bowling för kompisarna på jobbet. Vi brukar göra det en gång om året men dom som hållit i det ballade ur. Ska kolla upp det under veckan. Ska bli kul om jag kan fixa något nu när det varit så många varsel på jobbet. Är ju ett sätt att försöka hålla ihop lite. I våras fixade jag och en vän en resa till åland, om ni sett en mooning på kanal 5:s färjan, och skulle vilja fixa en till. Fast det är svårt eftersom det inte finns några kvar på jobbet, alla har blivit varslade! Det lades ett varsel i förra veckan på 65 personer så jag hoppas jag får vara kvar.

Jag är tjänsteman där jag jobbar och har en väldigt specifik uppgift, automatiseringstekniker. Jobbar med att förbättra produktionen. Kan verka som ett pissjobb eftersom mitt jobb är att ersätta folk med robotar men som jag ser det är det går det ut på att behålla produktionen i sverige i stället fär låglöneländer vilket är ett hot vår fabrik ständigt lever under.

Nog för nu, ska fixa lite luvch till oss här hemma..

Kram på er alla!

Min lilla sjukling!


Less..

Blä, känner jag bara just nu!

Är trött på att vara sjuk!
Är trött på att vara själv!
Är trött på att bli besviken!
Har ingen lust!
Har ingen ork!

Var bara tvungen att få kräkas lite! Känns det bättre? Nä, tyvärr inte.

Var bara det just nu!

Tänkte väl det :)

Ett litet komplement till förra inlägget. Det gick en halvtimma så ringde dom från fritids, Jennifer sjuk! Så nu ligger vi båda nerbäddade..

Lite friskare..

Har precis tagit mig upp ur badet, kände mig väldigt ofräsch efter mina svettanfall i soffan. Nu ska bara filten och kudden tvättas:) Mår bättre idag även om jag är långt ifrån bra.
Det är snart dags att hämta Jennifer och försöka fixa till lite mat. Får se vad kocken kan åstakomma:) Blir inte lätt att sysselsätta henne en hel helg men hon är en liten ängel när man är sjuk. Förhoppningsvis klarar hon sig utan att bli sjuk hon med.
Satt och planerade helgen lite, det är afterwork på fredag i den lilla byn jag bor i. Kan behöva komma ut lite känner jag. På lördag måste jag fixa med bilen, ska besiktiga den veckan efter så jag får slå en signal till "verkstaden" :). På söndag ska jag åka och hälsa på en tjejkompis som jag inte träffat på länge. Ta en kopp kaffe och ta igen lite skvaller. Sen vill hon nog kolla så jag mår bra också.
Måste försöka ta mig till Ullared nån helg, har massor av "förbrukningskläder" jag måste köpa till Jennifer, vet inte om jag ska ta med henne eller inte men tror det. Hon sköter sig bra för det mesta.

Ställde mig på vågen idag, nu är det "bara" 4kg kvar till målet. Just det tänker ni detkommer du gå upp igen! Näver som björken sa, bara komma igång med träningen när jag blir frisk och fortsätta äta bättre! Hoppas jag iaf :)
Ha en bra dag...

Utslagen!

Det är tur att det finns laptops, ligger i soffan och skriver. Är helt utslagen idag, 40,0 i feber trots att jag tagit tabletter. Febern kan man väl stå ut med om man bara fick ligga i soffan.
Hade en riktigt kass natt, frös som en gris eller svettades. Vaknade varje timme. Det är väl okej men det som är värst är att Jennifer ska till skolan och hämtas. Det är ingen höjdare kan jag ju säga!

Nu ska jag gosa ner mig si soffan till Jennifer ska lägga sig, då får man kliva upp lite igen.

 

Sjuk! :(

Japp! Fick åka hem från jobbet idag för jag har hosta feber och kräks.
Tycker synd om Jennifer bara att hon får ta mitt dåliga humör. Det är ju en av nackdelarna att vara ensamstående, fast jag är ju van :).
Man måste ju fortfarande hämta och lämna på skolan, handla mm. Jag vill bara krypa ner under täcket! Fast nu har hon flytt till datorn...

Lugnet lägger sig..

Nu så börjar lugnet lägga sig i huset, har jobbat idag och sen bums iväg för att ha gympa med barnen. Inte bara mitt utan är gympaledare för barn 3-6 år. Det är en riktig höjdare, barn är så ärliga och dom skiner verkligen fast man försöker få dom trötta :). Dom leendena man får på gympan och även när man möter dom på byn är ovärdeliga! Eftersom jag troligtvis inte kommer få fler egna barn känns det kul att kunna hålla på, även om jag är mer än lycklig för att jag iaf fick ett :)

Har precis fått dottern i säng men att somna är värre, hon bara ligger och tjatar så man får skälla till på henne. Att vi ska upp kl 6 i morgon verkar hon inte bry sig om, fast hon brukar vara pigg ändå. Skönt att hon inte har dåligt morgonhumör, det räcker med mitt :).

Annars har det inte hänt så mycket spännande idag, tränade lite efter gympan. Måste komma igång med det, hade tänkt träna 3 ggr i veckan. Tror jag kommer må bättre av det bara jag kommer igång.

Fick ett mess från exet idag där hon delvis bad om ursäkt. Frågan är ju bara: Kom ursäkten för att hon tycker hon gjort fel eller för konsekvenserna det fick? Hade det inte blivit några konsekvenser tror jag inte det blivit någon ursäkt... Svarade naturligtvis, vänligt, och har inte hört något sen dess... Fast tro att man kan konversera över mess funkar inte. Är nog bra för själen att få ur sig sina tankar och känslor. Det är självdestruktivt att bära allt inom sig, även om mina vänner får vara goda lyssnare! Tack till alla dom..

Nu så blir det lite mythbusters och sen dusch och sängdax!

Ha det bra!

Har ju nästan gömt det viktigaste!

Jag kom på mig själv med att skriva om en massa som jag inte berättat bakgrunden om! Så här kommer den så får ni döma själva!

Jag och exet hade varit ihop i ca ett år. Hon är betydligt yngre än mig skall tilläggas. Hon har hästar som sitt stora intresse med några egna kusar så våra chanser att träffas var väldigt begränsade. Och det var jag mycket medveten om men desto gladare när vi kunde ses. Sen blev hon arbetslös men jag såg henne bara mer och mer sällan. Vad hon gjorde vet jag inte. När hon sen fick nytt jobb så märktes det ingen skillnad, inte ens på helgerna eftersom hon aldrig kom ner, eller iaf väldigt sällan och då mycket för sent. Mest var det väl för att det var roligare att vara ute och fest. Nån gång kom hon hem efter en fest för att det var närmare till mig än att gå hem!
Så kom du julledigheten! Bra tänkte jag nu kanske... Men inte! Att festa flera gånger i veckan var roligare!( trots att hon jämt påpekade att hon inte hade några pengar ??). På julafton träffade jag henne i 10 minuter! Juldan var det ju fest och på helgerna med.
Sen kom då nyårsafton.... Hon skulle komma ner och äta med oss men inte stanna,Japp ni gissade rätt! Fest igen, att sitta hemma var ju patetiskt! Hon kom en dryg timme för sent och stannade i 1,5 timme sen åkte hon iväg. Hon ringde vid halv ett på natten pratade i 20 sekunder för mer hann hon inte, festen ni vet. Fick reda på dan efter att hon sovit hos en arbetskamrat, en han antagligen eftersom hon undvek vissa formuleringar så jag inte skulle veta, kan ha fel det är mycket möjligt! Sen ringde hon på eftermiddagen och undrade om jag kunde komma och hämta henn på kvällen så hon kunde hämta bilen och åka till stallet!! Inget tal om att umgås där inte! Då fick det vara nog och det med besked..
Överreagerade jag? Tror inte det för när jag påpekat vad jag anser så får jag bara svaret att hon inte gjort fel och jag har ingen rätt att behandla henne som jag gjort... Jag vet inte, ni får själva avgöra...
Sen dess har vi inte pratat med varandra och få henne att svara på mess som normala människor gör är bara att glömma!
Sådär, det var bakgrunden, bilda er en egen uppfattning.


Nyss hemkommen...

Funderade lite efter den senaste turbulensen i mitt liv och kom fram till några mindre bra saker.
Jag har en tendens att tiga alldeles för länge och sen kommer allt på en gång, det är inte bra. Nog för att jag sen ber om ursäkt för det men det är inte schysst. Jag får se till att ta tag i det! Det är inte bra för sinnet att brusa upp och slänga ur sig en massa skit. Nog för att det är befogat, annars skulle jag inget säga, men man måste nog lugna ner sig lite.
Det är väl bara så att jag blir så förbannad när någon behandlar mig orätt! Man kan inte ta vad som helst.
Känner att jag inte alls är i harmoni med mig själv just nu, blir ju kallad tjurig gammal gubbe på jobbet :)! Håller med dom och har förklarat att jag ska vara tjurig ett år, har ingen gnista eller geist för något känns det som. Beror väl till en del på de senaste månadernas besvikelse och att jag försöker gå ner i vikt, man har ju inte den orken då. Man får väl hoppas att det går över. Känner inte igen mig själv, brukar nog ses som en glad skit med glimten i ögat.
Vem vet, detta med att skriva ner vad man känner, tycker och tänker kanske är bra terapi!?

Nog om detta, nu är det hög tid att fixa till lite kvällsmat till Jennifer, hon skriker att hon är hungrig! :)

Det går åt rätt håll.

Fick för mig i julhelgen att jag skulle gå ner 10 kg i vikt, så ett av nyårslöftena blev just detta. Har precis vägt mig och det visar sig att jag tappat 4kg än så länge. Känns helt ok faktiskt.
Har rett ut det materiella från mitt avslutade förhållande i helgen, känns rätt bra. Tråkigt att inte kunna reda ut det andra men är inte något jag kan göra nånting åt, tyvärr. Tycker att man åtminstonde svarar eller iaf verifierar mess man får men det gör tydligen inte alla. Känns skönt att man får stöd för sina beslut iaf, har fått många kommentarer och support  även från vännerna på facebook :) Tack för det allihop!
Nu är det dags att åka tillbax till jobbet igen.
Ha det!

En snodd lista med lite fakta :)

Snodde denna listan från en bloggande kompis.


1. Hur gammal är du om fem år? 
45, men känner mig inte i den åldern :)

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? 

Har inte tillbring tid med någon idag.

3. Hur lång är du?
176 cm över backen...


4. Vilken är den senaste filmen du sett? 
På bio var det Wall-E, på TV kommer jag inte ihåg...


5. Vem ringde du senast? Mamma.

En kompis en bit härifrån..

6. Vem ringde dig senast? 
Samma kompis som jag ringde till.


7. Hur löd det senaste sms:et du fick? 
Lite privat, kom från mitt ex i efterdyningarna av att jag dumpat henne... 


8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? 
Det beror på vad det gäller, att prata är väl alltid trevligare men är man upprörd kan det vara bättre att messa.
 

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? 

Dom skildes när jag var liten. Pappa är omgift och mamma gick bort för 20 år sen.

10. När såg du senast din mamma?
Ja, det blir väl 20 år sen då.
 

11. Vilken ögonfärg har du?
Jag tycker dom är blå/grå.

12. När vaknade du i dag? 
Vaknade vi 8-tiden.

13. Vilken är din favoritjulsång?
 Har ingen favorit direkt, är inte förtjust i julen.

14. Vilken är din favoritplats? 
Har nog ingen.

15. Vilken plats föredrar du minst? 
Shoppingcenter .

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? 
Den är inte lätt, har förhoppnigsvis en stabil och trevlig tillvaro :)

17. Vad skrämde dig om natten som barn? 
Jag gillade inte mörker.

 18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? 
Såg lite klipp på ytotube, innan dess vet jag inte riktigt. Känns som jag inte skrattat på länge tyvärr.


19. Hur stor är din säng?
180x200cm.


20. Har du stationär eller bärbar dator? 
2 st stationära.


21. Sover du med eller utan kläder på dig? 
Det är lite olika, ibland utan ibland med lite och ibland med mycket.


22. Hur många kuddar har du i sängen? 
3.

23. Hur många landskap har du bott i?
2


24. Hur många städer har du bott i? 
Beroende på hur man räknar så 3st.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Barfota.


26. Är du social? I
Jag upplevs nog som social på mitt arbete, privat är jag nog lite mer tillbakadragen

27. Vilken är din favoritglass? 
Magnum orginal.


28. Vilken är din favoritefterrätt? 
Äter aldrig efterrätt. Fast jordgubbar med grädde är aldrig fel. 


29.Vad tycker du om kinamat?
JA.


30. Tycker du om kaffe? 
Ja.


31. Vad dricker du till frukost? 
Choklad på jobbet, hemma blir det nog nån fruktdryck.

32. Sover du på någon särskild sida? 
Nej.


33. Kan du spela poker?
Ja.


34. Tycker du om att mysa/kela?
 Ja.


35. Är du en beroende människa?
 Ja....


36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nej.


37. Har du barn?
Ja.


38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska och lite tyska.


39. Har du någonsin åkt ambulans? 
Nej.


40. Föredrar du havet eller en bassäng?  

Havet.

41. Vad spenderar du helst pengar på?
 Helst vet jag inte men barn och hus är det som kostar mest.


42. Äger du dyrbara smycken? 
Dyrbara vet jag inte men lite guldsmycken har jag ett par, en "yxring" från min FN-tjänst är väl den som betyder mest för mig.
 

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? 
Mythbusters.
 

44. Kan du rulla med tungan?
?.


45. Vem är den roligaste människan du känner? 

Finns några på jobbet :)

46. Sover du med gosedjur? 
Inte medvetet men dottern placerar dit sina ibland.


 47. Vad har du för ringsignal? 
Vanlig ringring.


48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? 
Tyvärr inte.


49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? 
En tröja som sitter på mig.


50. Flirtar du mycket? 
Det gör jag nog, men sen blir jag blyg/feg.


51. Kan du byta olja på bilen? 
Visst kan jag det.


52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? 
Nej.


53. Vilken var den senaste boken du läste?
Bosse bildoktorns bok :)


54. Läser du någon dagstidning?
Nej.


55. Prenumererar du på någon veckotidning? 
Slitz.


56. Dansar du i bilen?
Hur kom den här frågan till - egentligen???


57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
RixFM


58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? 
Mått på ett rum som jag bygger om.


59. När var du i kyrkan senast?
På dotterns julfirande med skolan.


60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? 
Kommer inte i håg vad hon hette.


61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? 
Drygt 2 veckor.


Min bakgrund.

Kanske ka börja med min bakgrund.
Är en 40-årig karl som känner att han nog e ganska mitt i livet. Skilde mig för ett antal år sen (mitt val), och har levt mer eller mndre själv sen dess. Gick igenom en tuff skilsmässa med rättegångar mm, men gick ur den striden som en "segrare" eller vad man ska kalla de. Det viktigaste är att min 8-åriga dotter fick som hon ville, att bo med sin pappa.
Tänkte här skriva om vad som händer i mitt liv och de tankar jag har, känslor mm. Censurerar inget och kanske kommer det finnas de som blir sårade men sånt är livet tyvärr.
Jag har precis avslutat ett förhållande eftersom personen i fråga  inte kunde bete sig, som jag tycker , naturligt i ett förhållande så nu e man själv igen. För min del är det ingen skillnad eftersom min före  detta inte ville träffas utan festa istället.
Jobbar på en fabrik och håller i huvudsak på med att automatisera och effektivisera vår produktion. Vill gärna se det som ett sätt att behålla tillverkningen i Sverige.

Lite om mig, mer kommer väl att visa sig under tiden :). Vill inte ge dig som läser en förutfattad mening utan vill att du ska bilda dig en egen uppfattning!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0