Stressig Torsdag!

Var en del som skulle hinnas med idag. Först jobbet och sen direkt till stora staden, nåja den är väl inte så stor :). Skulle fixa passet till dottern nu när alla papper var i ordning. Kommer in på polisstationen och där är det fullt, riktigt fullt. Fick säkert vänta i en och en halv timme med en trött och hungrig dotter! Fast det löste sig och allt e klart, ska hämta det om en vecka. Därefter var det bara tid för att svänga in till Ica och shoppa lite. Väl hemma så var det tvättdags inför hennes tripp till sin mamma i morgon så jag kan packa ner de kläder hon ska ha med sig. Ska köra dit henne vi 16 i morgon.

Är en del som ska fixas inför helgen, ska vara borta en stor del av den. Men det löser sig. Tänker ha en trevlig helg med kul umgänge, skratt och bara ha kul! Mer om detta på Söndag, återkommer inte till bloggen innan dess!

Ha det gott!

Besök hos "Doktorn :)"

Var hos min naturmedicinare idag och plågades lite. Han kör med zontarapi och hittade lite som inte var riktigt bra. Han klargjorde att jag dricker för lite! Vatten alltså :)Sen var det lite med gallan och bukspottkörteln men det hade han medicin mot. Inga nyheter direkt men bra att få nåt som hjälper till att få kroppen i mer balans. Fick lite bannor för att jag tappat vikt för snabbt, bränner tydligen muskler nu istället för fett! Inte bra men det fanns bot mot det med. Annars var det inga större fel med mage, pumpen eller blodtryck. Känns helt ok.Fast jäklar vad öm jag va i fötterna efteråt. Tycker han är helt suverän och är övertygad om att det fungerar till 100%. Tänk om den vanliga sjukvården kunde vara lite mer öppna mot den här typen av alternativmedicin! Det tråkiga är att det kostar kulor, men är värt varenda öre!

Undrar vem som läser bloggen!?

Kanske har funderat över detta innan men mitt minne är kort :)!

Man kan ju kolla i ststistiken hur många som varit inne på bloggen varje dag. Man ser dock inte vem :). Naturligtvis så undrar man ju vem som orkar läsa det man skriver? Vet ju dom som följer den varje dag och dom som är inne lite då och då men resten:). Har ju ungefär lika många besökare varje dag, lite mer på helgerna.
Är det några man känner? Är det samma människor? Finns det dom som tycker det är intressant att följa ens liv eller bara håller koll?
Samtidigt är frågan om jag vill veta! Är det inte lite det som är "spänningen" med det hela, att man inte vet :). Man skriver ju mest för sin egen skull men även för "den" som vill veta vad som händer på daglig basis :). Jag tycker det är jäkligt kul iaf och tänker fortsätta så...
Jag har redan märkt att när man går tillbaka och läser funderar man!  "Hur tänkte jag här då?" eller " det där var kanske inte riktigt rätt skrivet, kan tolkas fel!" Det är ju dock hela kärnan i mitt skrivande, liksom poängen med alltihop!

Fast alla är ju lika välkomna att läsa och är det någon ny läsare hälsar jag den välkommen till en väldigt personlig och öppen blogg!

Ha det bra! (Det tänker jag ha :))

Fettisdagen..

Då var det den där dagen då man promt ska stoppa i sig en semla :). På jobbet gjorde dom ett gemensamt inköp på avdelningen men karaktär som man har så avstod jag! Håller ju lite koll på vad jag stoppar i mig. Jag gillar semlor annars men nu kändes det inte lockande. Hade tänkt köpa tills i kväll men dottern hade redan fått semla så då kände jag att det skulle blivit lite mycket. Hon är lika nöjd för det så det känns ju bra.

Var nere och gympade med barnen idag också vilket alltid e lika kul. Fast idag vet jag inte riktigt vad det var med dom. Vid dom tillfällena är det bra att vara kille och höja rösten lite, det brukar ta skruv :).

För övrigt kan jag bara konstatera att det måste råda nyhetstorka i det här landet! Herregud vem bryr sig!

Nu så ropar kudden på mig och det har jag inget emot :)!

Ha det!!

Mardrömmar??!!

Har vaknat mitt i natten ganska ofta den senaste tiden med hjärtklappning och helt svettig. Jag kommer ju nästan aldrig ihåg vad jag drömt men det måste ju vara något verkligt obehagligt. Räcker att jag vaknar till lite så är det lugnt, tyvärr så har jag jäkligt svårt att somna om igen. Blir väldigt jobbigt när kl kanske bara är 3 eller 4 på natten. Fast när det ringer för att man ska upp är det inga bekymmer att somna om :). Jag tror bara det är sinnet som liksom rensar ur sig självt. Den senaste tiden har varit bra för min sinnesro tror jag, har liksom fått rensa ur själen. Det är mycket besvikelse och kränkning som kommit ut. Känner mig mer och mer harmonisk. Det var väldigt länge sedan jag kände det. Jag ska inte ta ut något i förskott, men hoppas att det håller i sig kan man ju alltid!

Var tvungen att beställa en dragkrok till bilen idag. Det är en sån där grej som jag inte kan vara utan. Får se när den blir monterad bara. Fast det är ju upp till mig eftersom det är jag själv som får fixa det :).

Det har varit en ganska bra dag idag för övrigt. Fick lite ärenden gjorda och lagade spagetti med köttfärssås till kvällsmat. Nu ska det diskas lite. Matlåda till i morgon blev det med vilket var länge sedan jag hade. Apropå mat så har jag verkligen fått tillbaka aptiten. Tycker jag är hungrig jämt fast hungern kommer inte förrän framåt kvällen. Har antagligen gått upp lite igen men det är ingen nackdel. Jag gick ner alldeles för mycket alldeles för fort och det tog ut sin rätt. Lagom takt ska det vara för mitt mål står fortfarande fast!!

Nu kallar disken :)

Ha det gott allihopa!

Livet går runt i cirklar!

Är det någon mer än jag som tycker att livet liksom upprepar sig? Det går runt som i en cirkel för mig. Funderade en del kring det nu det sista. Saker och händelser som liksom kommer igen i tur och ordning. Får se om det fortsätter :) Fördelen är ju att man liksom "vet" vad som kommer härnäst! Det stämmer iaf så himla bra på mig så man blir nästan lite mörkrädd.

Har inte gjort många knop idag, röjt lite snö, lagat mat och rengjort bilen lite invändigt. Upptäckte att jag har en mp3-spelare i stereon med, orginal. Det underlättar ju när man ska göra skivor och ta med till bilen :). Det är en riktigt bra stereo i bilen så bara att ösa på :)! Nu ska jag bara fixa hands freen till telefonen med, min passade inte i den som satt där. Allt e ju förberett så det blir nog inga problem. Har fixat så jag kan ha motorvärmare i min "carport" med.

Har hittat en ny artist att lyssna på också, Veronica Maggio. Trodde inte det var min musik men har fastnat för hennes skiva. Tycker att texterna är riktigt, riktigt bra. Tyckte dom var lite mogna för henne först men hon e ju 27-28 nåt så då blev det lite mer rim och reson i det hela. Jag tror man lurar sig på hennes röst....

Fick för mig att rensa takrännorna idag, det droppade där det inte skulle! Kan ju säga att det var ren is i dom så jag hade att göra men nu funkar det som tänkt igen.

Jag har inte hört något från han som köpte Audin än så han var nog nöjd. Fattar inte att dom vågade köra ända till gbg utan skatt, försäkring och körförbud. Undrar vad dom ska göra med den, ta delar eller skeppa den till ett grannland österut.

På schemat för ikväll står det dusch för både mig och dottern. kanske ska klippa hennes lugg lite med. Vad det gäller mig så är det rakning :). Tänkte ta en sväng till frissan i morgon och korta ner barret lite.

Ha det bra nu!


En ganska lugn och skön helg....

Så då va man ett bekymmer fattigare då! Jodå, bilen blev såld :).

Hade lite panik när dom kom för jag hade inte städat ur bilen eller någonting. Men det ordnade sig iaf.

Blev bjuden på lunch här hemma igår och det kan jag väl inte påstå att jag är bortskämd med :). Gott var det, en toscansk kötbullesallad blev det.

Var hos en kamrat och skulle hjälpa honom lite med det elektriska men hade inte rätt grejor med mig så det blev inte så mycket gjort. I stället kom en annan kamrat dit och skulle hämta hö så då åkte man på att hjälpa till med det.

På kvällen blev det lugnt, lite godis, saft och lite vin. Har inte varit så förtjust i vin förut men nu tycker jag det är riktigt gott.

Hade tänkt tvätta bilen idag men det har ju snöat lite så då var ju det ingen idé, den blir ju lika skitig direkt i det här slasket! Det får nog bli en liten tur till badhuset i em, det är ingen simskola idag men vi kan ju alltid träna lite ändå.

Ha det så bra!

Bilförsäljning!

Jag tänkte att va faan, kan ju lika gärna lägga ut min gamla bil på blocket får vi se vad som händer. Tog väl 5-minuter så började det ringa :) Och mailstorm! Det lär vara folk på väg från Gbg hit i detta nu så det gick nog fort:). Har många att ringa då för att tala om att den är såld! Hoppas bara det går vägen, ytterligare ett bekymmer mindre! :)

Är med sorg i hjärtat jag gör mig av med den bilen......

Ha det gott allihopa!

Full fart mot helgen :)

Fredag idag då!

Har varit i jkp och skulle fixa pass till min lilla fröken. Gick det bra? Nä! Lite krångliga regler för att ordna det. Kan iof förstå varför dom finns men det ställer ju till det! Tur att det inte brinner i knutarna.

Jag hade planerat en kväll med pizza, bara för att slippa lite jobb :), men då kommer lilla fröken på att "Pappa? Kan inte vi äta hamburgare idag?" Så hamburgare får det bli! Skämer jag bort henne! Hon ska få laga mat i morgon alldeles själv och hjälpa mig när vi ska laga mat på kvällen :)!

Tänker ta det väldigt lugnt denna helgen för nästa lär det ju bli high life!

Ni som hängt med vet ju att jag och en vänninna fixat en bowlingafton den 6:e. Vi har fått ihop en hel del folk iaf så det kommer nog bli en höjdar kväll. Förfest, bowling och utgång! Kände inte alls för det för bara ett tag sen men nu så :).

Har kollat runt lite på nytt boende den sista tiden, men är ju kräsen även vad det gäller det så.. Och vänta nu.... Ja just det kanske ska bli av med det man har :). Fast är ju en del renovering innan! Får se till sommaren vad som händer. Jag vet ju precis vad jag vill ha men att hitta det!

Nä, nu ska jag vara lite social så får vi se i morgon!

Ha det så bra!

Förutfattade meningar?

Tänk vad några rader i en blogg kan sätta igång folk :). Livet är väl härligt ändå!

Men livet är också ganska oberäkneligt! Jag fick kontakt med en tjej på nätet för ungefär 2 år sedan. Vi har mailat och "pratat" med varandra via msn lite till och från sen dess. Hon har varit uppriktigt orolig för mig det sista och verkligen menat det. Saken är bara den att vi aldrig träffats IRL eller ens pratat med varandra! Ja, hon har en karl :). Hon är ytterligare en av dom som jag bara gått på känsla för. Personkemin liksom bara stämmer! Har ju träffat en hel del såna människor genom åren och det är lika kul varje gång. Jag menar då inte som partner utan som en vän! Sen kan det ju visa sig att personer inte är dom man tror eller ändrar sig efter ett tag men ändå. Vissa kallar det att gå igenom en fas i livet men jag tycker det är skitsnack! Man är liksom den man är sen gör upplevelser och erfarenheter att man "mognar" och får en annan syn på vad som verkligen är viktigt här i livet.

var ju nere i stora staden idag och det brukar ju aldrig vara nån riktig höjdare. Fick iaf gjort vad jag skulle. Tänker lägga lite tid på att kocka i helgen, ta ett glas vin och bara njuta :).

Fick papper från Banverket idag, en massa bröte att sätta sig in i :). Ska på möte ang detta i mars så får vi se vad dom vill, är aldrig bra när man måste skicka in ett delgivningskvitto.

Insåg också att jag valt fel färg på bil! Visst det är skitsnyggt med svart och chrome men vad skitig den ser ut med en gång! Lär ju få tvätta ofta :). Fast jag är helnöjd med den!

MEN! Nu ska jag inte fastna här!

Ha det så bra!

Onsdag..

Jaha, vad händer en onsdag då? Inget utöver det vanliga :)

Har varit en bra dag idag, den liksom har rullat på :). Ser väl ganska ljust på framtiden just nu även om jag sett en del, hur ska jag säga, bekymmerssamma saker med. Brukar få en känsla liksom direkt och den har aldrig svikit mig än. Nu är det ju inte mig det gäller men som jag är så bryr jag ju mig om folk jag känner! Fast har fått "ny" kontakt också. Börjar få ett sätt att umgås med en person, ett sätt som jag verkligen gillar. Med ordvrängningar, anspelningar och glimten i ögat :). Riktigt kul för det är ju jag i ett nötskal :).

Har precis tänt i pannan så snart blir det riktigt varmt och gott här:) Håller på och förbereder ett bad till dottern och en dusch till mig sen. Tur man inte behöver elda för att få varmvatten :).

Ska väl in till stora staden i morgon med, har lite ärenden där. Ska också passa på och handla inför helgen. Har hittat recept som jag bara måste prova så då blir det lite storhandling när jag ändå är där.

Det var väl allt för idag, har många funderingar på vad jag ska skriva men de måste mogna lite ;)

Ha det bra allihop!

Full fart!

Det blev en lite händelserik Tisdag.

När jag skulle hämta dottern på fritids idag så hade dom fått en lapp om att det var bio i byn. Hon och en kompis ville naturligtvis åka :). Bara att ta telefonen eftersom det krockade med min barngympa och försöka få ihop något! Hem, få i henne lite mat, packa gympakläder till mig, skjutsa bort dottern till kompisen och sen iväg till barnen! Gick på en halvtimme :). Tur att en av de andra ledarna var i tid så hon hade fixat det mesta. Brukar vara jag som e tidig annars :). Han åka hem och få i mig lite mat för att sedan åka bort och hämta henne från bion. Det var Wall-E, hon har ju sett den med mig men barn kan ju se om filmer hur många gånger som helst! Det var en väldigt nöjd dotter iaf :).

Jag gjorde ju en liten insats för ekonomin igår! Min kära gamla hederliga trotjänare sen ganska många år har nu fått stå tillbaka för en yngre förmåga.... Det blev ett bilbyte. Fast jag har inte gjort mig av med den gamla än! Vet inte riktigt hur jag ska göra med den, den kräver ju en hel del arbete men att göra sig av med den nu vet jag inte om jag vill. Jag får ju inget för den som den står. Och sanningen att säga är jag ganska förtjust i den bilen och den är inte sååååå dålig :). Men men vi får se! Det blev en BioPower iaf, så jag kan göra ett val för miljön! Nu är det ju inte ekonomi att köra på etanol men kanske i framtiden. Är lägre skatt, gratis parkering i vissa städer och ingen trängselskatt heller! Den klart skönaste kommentaren fick jag från dottern! "WOW vilken coool bil pappa", sen satte hon sig i den och utbrast " WOW den är ju ännu coolare inuti". Det är då man inser att ens barn går i skolan och lär sig nya uttryck! Fast jag tar det som om hon gillade den :). Ja, jag gillar den med, tror nog det var ett "klipp".

Var hos min "häxdoktor" igår också. Han håller på med alternativmedicin. Jag skulle bara hämta lite tabletter men satte upp mig för en tid också. Han har hjälpt mig mycket och det märks redan att tabletterna jag hämtade gör nytta. Jag har varit utan dom en tid eftersom det varit bättre men nu när symptomen kom tillbaka så.... Himla bra är han iaf :). Naturmedicin är tyvärr alldeles för underskattat inom den "vanliga" medicinen!

Nu måste jag lägga min lilla älskling, pannan sprakar hemtrevligt och det är varmt och skönt här! Och, ja det känns som jag mår bättre för varje dag som går (peppar,peppar ta i trä). Jag har blivit mer och mer klarsynt .....

Ha det så bra allihopa!

Hur fungerar vi?

Har fått så många kommentarer den sista tiden! " Skit i det", Glöm och gå vidare", Bry dig inte", "Vad var det jag sa". Det verkar som folk har en tendens att liksom bara vända 180 grader, skaka på axlarna och sen är det inget mer med det! Det är väl det som e felet med mig, är inte sådan som person så jag klarar det. Kan inte bara byta som om man byter skjorta! Jag tror också det är min styrka. Har jag bestämt mig så är det 100%, Men kan också bli sårad till 100%. Jag tror jag vinner på det till slut, men man får lida för det! Tiden kommer ikapp alla, oavsett hur mycket vi än försöker springa ifrån den och tro att allt är ok!

Ett litet ljus i mörkret :)

Så gick det då äntligen i lås! Ska inte ropa hej riktigt än men i morgon har jag semester för att åka och förhoppningsvis hämta en ny bil :). Är det inga skavanker på den så blir det affär, fick ner den till det jag ville på telefon så :). Ett bekymmer mindre i alla fall! Har aldrig ägt en så ny bil så förhoppningsvis ska den vara problemfri i några år...

Kul ska det bli iaf :)

Måste bara visa detta!!!!



Man bara smälter :)

Lite duktig har jag allt varit idag :)

Tvättmaskinen snurrar på, har vattnat blommorna, diskat det mesta av disken, plockat undan lite och dammsugit undervåningen! Ja just det har varit och hjälpt en kamrat också :) Nu ska resten av disken fixas och sen är det dax för simskolan. Tänkte handla lite under tiden hon är där.

Har blivit mycket surfande det sista men blir väl så när man är på jakt efter något. Ibland tror man att man hittat precis det man söker men så skiter det sig, men men det är bara att kämpa på! Fast det känns som det börjar bli lite bråttom nu...:)

Ha det så bra nu alla!

Söndag.

Vaknade alldeles för tidigt inatt, kl 3.30. Kunde somna om men fattar inte riktigt varför?

Det står röjning här hemma på schemat idag, är väl inte världens roligaste men nu ser det verkligen ut som ett bombnedslag. Det blir lätt så efter dom senaste veckorna.....

Det är så himla gott att se solen skina ute men det är lite för kallt, -8 hos mig... Men bara palta på sig och hämta ved :) Är rätt gött när det sprakar i pannan. Ska se om jag inte kan få fyr i kakelugnen med :)

Inte så farligt....

Satt och kollade lite på andras bloggar idag. Så sitter jag här och beklagar mig, nog för att det känns jobbigt men jösses vilket liv en del får leva. Man ska nog inte klaga om man inte har något att klaga på! Beundrar verkligen en del och vad dom får gå igenom i sitt liv!

Tänkvärt!

Tänkte inte skriva något idag men lite blev det iaf.

Har ni tänkt på att ibland så säger det man inte skriver eller berättar mer än om man gjort det!

HOPPAS ALLA FÅR EN TREVLIG DAG/KVÄLL!

Skäms :)

Ja jag vet, skulle ju inte sitta framför datorn :) Men jag är faktiskt tvungen just nu! Är lite rastlös..... Men det som måste ordnas bara måste! Min lilla älskling ska ut och åka snart så då måste jag fixa allt runt omkring det. Känns så himla tomt utan henne här, hon har ju varit borta ett par dagar redan. Hur ska jag klara mig i en vecka sedan! Blir inte lätt!

Har börjat få såna jäkla problem med magen igen, vilket iof var väntat. Den har ju faktiskt varit ganska okej ett tag. Men som dom säger, gud straffar alla syndare, somliga genast :).

Funderar på att ge mig ut i skogen i morgon, bara gå lös med sågen! Vem vet det kanske är befriande!

Hade ett väldigt intressant "samtal" på nätet igår. Tänk vilka kloka människor det finns, trots deras ungdom! Man ska absolut inte ha förutfattade meningar :) Jag har nog det ofta! Men då har det iof visat sig att jag haft rätt alltför ofta tyvärr! Men så är det ju, människor som man trodde sig känna visade sig vara helt annorlunda! MEN, folk har en tendens att ändra sig med tiden vilket ibland kan vara bra och ibland inte! Har fått verkliga bevis på det det sista! Tänk om man vetat det, men som jag sagt tidigare, utan det som hänt så tror jag inte man blivit den man är! Man lär sig av sina misstag och blir lite visare av dom! Man mognar som människa!


Kan hända jag återkommer lite till sen :)

Fredag den 13:e!

Jag kan väl inte påstå att jag än så länge haft mer otur än vanligt idag men det kan ju ändra sig.

Var inne i Fkp en sväng idag och passade då på att hälsa på en bekant. Satt och uppdaterade honom lite om den sista tiden och fick även middag :). Det var meningen att jag skulle åkt till en tjejkompis i Fkp i kväll men känner bara att jag är så jäkla antisocial. Det får bli en annan gång.

Det påstås ju att man aldrig kan ångra det man gjort, bara det man inte gjort. Är nog inte beredd att hålla med om det. Tänk vad mycket dumma saker man gjort i livet, undrar just vad man tänkte med då... Så jäkla onödigt, det går ju liksom inte att göra ogjort hur mycket man än skulle önska det. En populär fråga är ju också om man fick leva om sitt liv skulle man då ändra på något? Jag vet ju iaf vad jag ändrat på, inte så mycket men vissa saker helt klart.

Nu tänker jag krypa under filten framför tv:n och bara vara!

Det kunde blivit panik!!

Kommer hem och sätter mig vid datorn för att kolla mina mail, ingen anslutning! Kör trådlöst. Fippel fippel.. Nä, funkar ändå inte. Känner paniken komma, jag måste bara komma åt internet just nu denna helgen! vad göra? Som tur är har jag nätverkskabel liggande och verktyg kan jag låna på jobbet! Har nu fixat en kabel och bevisligen funkar den, tur det inte var något annat :)

Torsdag...

Har väl inte så mycket att skriva om idag. Har som sagt farit runt mycket idag och mer blir det i morgon.

Ni kan ju gissa när jag vaknade idag?? Just det kl 4 som vanligt... Började jobbet kl 6 så jag slutade tidigt idag :). Chansen att jag vaknar vid 4 i morgon med är ju ganska stor men det betyder ju att jag kan sluta tidigare :). Det passar ju iof mig ganska bra, ska fara runt lite i morgon och då passa på att hälsa på lite vänner.

Fick en ny leksak på jobbet idag, en ny sorts robot men ack vilken besvikelse. Inte mycket rätt där inte. Fast jag e lika glad för det, innebär ju bara lite mer utmaning. Jag har gjort bort mig lite på jobbet också, det innebär troligen en tårta till de som får lida .) Fast det gör inget för det tycker jag dom är väl värda!

Jennifer är betydligt bättre idag, pratade med henne för en liten stund sedan, känns skönt! Tänk om ni kunde förstå hur mycket jag älskar detta barn!

Nä, det var väl allt för idag, nu ska jag hoppa in i badet och sen nana riktigt gott. Kommer väl vakna vid 4-tiden i morgon med men inte så mycket att göra någonting åt!

Natti, natti!

Min lista :)

Satte mig ner och gjorde en liten lista.
Den handlar om vad jag under den senaste tiden förväntat mig och liksom hoppats på kontra vad som faktiskt hänt. Hur stämde det överens då? Inte ett skit, såg då att det inte stämde överhuvud taget! Inget av det stämde..... Inte så konstigt att det blir som det blir då! Så..... Har jag för höga förväntningar?, nä tror inte det faktiskt. Är dom orealistiska?, nä inte det heller! Det bara vill sig inte!

Läggdax!

Nu är det dags att gå och lägga sig! Kommer väl vakna vid 4 i morgon som vanligt :(. Fast då får jag väl åka till jobbet så kommer jag ju hem i tid.

En sak som slog mig idag är att folk har så svårt att stå för sina åsikter, man måste säga vad man tycker och inte vara så förbaskat rädd för vad andra ska tycka och tänka!

Kram på er och god natt!

Ensam igen!

Jag har precis kört iväg Jennifer till sin mamma så hon får ta lite VAB. Finns en anledning till det och kanske inte den man tror:).
Fick en kommentar om att vara bloggaholic :) Kan hålla med om det :). Mycket som snurrar i huvudet på en nu och det har det väl alltid gjort. Tur att man inte skriver ner alla sina tankar här, dom kastas huller om buller och fram å tbx. Det skulle väl sluta med att det kom snälla farbröder med en tycka om sig självdräkt till slut :). Det finns så mycket tankar och känslor i den här kroppen men man måste nog reda ut dom inom sig innan man skriver något.

Jag är så himla överraskad av min dotter, dom senaste veckorna har hon varit vida överlägsen mig i att vara klok och förståndig. Liten som hon är! Det kommer att bli en bra tös av henne när hon växer upp, och med hennes stora hjärta kommer det nog gå bra för henne. Hoppas bara hon inte är lika lätt att såra som far sin. Det är särskilt en episod som jag känner lite extra för. När hon var drygt 3 år, vi bodde i en annan stad då, stannade en bil vid oss när vi var ute och gick. Personen i bilen var den brandman från göteborg som blivit totalt sönderbränd i en eldsvåda, han har bla varit med i tv om någon kommer ihåg honom. Han frågade efter vägen. Jag reagerade lite som man gör men Jennifer höjde inte ens på ögonbrynen utan babblade med honom som vanligt. Det var så himla skönt att se, inga fördomar eller att hon tyckte han såg konstig ut!

Annars har jag väl haft en lite sämre dag idag, inte som dom senaste veckorna men ändå mycket funderingar. Det blir nog lätt så att man jobbar och försöker hålla sig sysselsatt när det är jobbigt, man springer liksom ifrån sig själv. Blir man då hemma en dag så kommer det tillbaka lite. Jag har ju varit med förut och vet att det tar sin tid att rida ut stormen. Jag har väl inga större förhoppningar utan har väl så att säga accepterat mitt öde :)

Men nu ska jag inte sitta här och tycka synd om mig själv utan ta tag i det som behövs :)

Kram på er !

Små gulliga lappar!

Är ju hemma med dottern idag. Nu har hon ingen feber men klagar lite på huvudvärk. Pratade med VC och vi skulle komma upp om det blev värre.

Jag kollade lite på tv och Jennifer satt och ritade lite i ett block. Plötsligt kom hon med lite "brev" till mig som jag bara måste delge :). I det första stod det "DU ÄR SÖT OCH FIN DU ÄR SÅ GULLIG OCH GO ATT KRAMA" Med ett litet hjärta ritat på! Nästa " DU OCH MAMMA ÄR DOM BÄSTA FÖRÄLDRAR ETT BARN KAN ÖNSKA SIG" också med ett litet hjärta på!


Behöver väl knappast berätta hur varm jag blev i hjärtat!!


Spirituell??

Jag kan väl inte påstå att jag är religiös men någon form av "högre" makt finns det. Jag har fått erfara det så himla många gånger.

I familjen finns det särskilda egenskaper eller vad man ska kalla det. Har en släkting som ser och märker många saker, saker som händer vid tragiska tillfällen. Jag är också övertygad om att dottern har dessa förmågor. Hon har många gånger sagt saker som senare visat sig stämma eller inträffa redan vid väldigt tidig ålder. Saker som hon inte kunnat veta eller kan ha förstått då. Hon förklarade redan vid 3-4 årsåldern att om jag skällde på henne eller hon var ledsen så satt hennes farmor där och tröstade henne. Hennes farmor har varit död i 20 år snart. Och det var något med hennes sätt att säga det, inte som något konstigt utan bara... självklart! Hon "pratar" också med sin morfar som gick bort för ett tag sen, dom kommer liksom och tittar till henne och tröstar henne. Hon ser inget konstigt eller skrämmande i det! Sen säger hon i nästa andetag att snart kommer hon inte träffa dom längre för det gör bara barn! Det ger mig rysningar i hela kroppen. Hennes mamma har märkt samma saker.

Jag tror ju inte på att något inträffar av en slump. Det finns inget som heter ödet! Vad som händer i våra liv är en återspegling av hur vi levt tidigare. Det finns alltid en balans mellan det goda som händer och det dåliga. Allt dåligt sker för att vi ska lära oss något, bli lite visare och inte göra om samma misstag flera gånger. Gör man om misstaget så kommer man garanterat få sig en ny näsbränna. Saker som tur och otur är ju relativt. Har man råkat ut för något tråkigt så kommer det vägas upp av något bra förr eller senare. Har man råkat ut för något bra kommer det prövningar så småning om, har massor av erfarenhet av det, både för mig själv och andra. Sen finns det en balans mellan bra och dåligt som är väldigt olika. Man kan ha mer "otur" än "tur" eller tvärt om. Det finns liksom en mening med allt som sker. Antingen kommer vi på det under tiden vi är här eller så kommer vi få det förklarat i livet efter detta. Förhoppningsvis kommer vi då få en ny chans att leva vårt liv lite bättre nästa gång. Har ofta märkt att personer ändrar sig efter att jobbiga saker hänt! Och det är just det jag menar, hade det inte hänt hade man inte ändrat sig! Sen finns det många som kör på i samma fotspår hela livet utan att ta någon lärdom. Men det finns en mening med det också! Vad det gäller mig så anser jag att jag haft min "tur" här i livet. Mitt barn och det som rör henne, jag har ett jobb som jag tycker är intressant, har aldrig varit arbetslös och inga direkta problem med ekonomin. Vad det gäller spel och kärlek är det en annan femma! Så småning om kommer jag nog få det förklarat för mig....

Så vad vill jag då ha sagt med detta? Försök inte så hårt! Vi kan inte göra mycket åt det som är! Lev bara ditt liv så bra du kan, var förlåtande och uppriktig. Såra inte dina medmänniskor med vilje utan var ödmjuk och förstående. Och låt aldrig andra tala om hur du ska leva ditt liv!!

Kram!

Det löser sig :)

Har ju skrivit om att det är bowling på gång på jobbet. Nu har det fixat sig med barnvakt! Inga problem där inte :) Vet bara inte om jag ska gå ut efteråt, alla säger det men jag får se. Vill ju kunna gå ut och ha kul utan att det blir jobbigt på ren illvilja!

Ha det så gött!

Tisdag.

Fick hämta dottern på fritids idag i förtid. Dom ringde och då låg hon nerbäddad, lite varm och med feber så nu blir vi väl liggande ett tag igen. Hon klagar väldigt mycket på huvudvärk och har feber, får bli VC i morgon! Tänk vad man känner sig hjälplös, och det gör så himla ont i hjärtat!

Pratade mycket i telefonen igår märkte jag, batteriet tog slut och jag var helt varm i örat :) Har ju bara mobilen nu tack vare Telia... Undrar hur bra det är igentligen??

Var så himla skönt att prata i telefon, få prata av sig och framför allt få lyssna på andras problem, komma med förslag och sitt eget tyckande. Varför är det lättare att ge andra råd än sig själv? Blir man verkligen så blind? Men... man har alltid rätt att ångra sig senare i livet... Jag tror på att mötas, skiljas och sen mötas igen, lite äldre och lite visare. Har så många exempel på det!

Annars har det varit en ganska bra dag idag, har lett en del och skrattat. Känner att det var alldeles för länge sedan. Tycker om att skratta :) Det är bra för själen!

Jag uppskattar folk som är ärliga. Dom som vågar säga vad dom tycker! Fast på rätt sätt utan att såra någon annan i onödan, men ett visdomsord som får en att tänka till är aldrig fel. När det gäller mig däremot är det lite annorlunda. Jag är ärlig och vill ha deras ärliga åsikt rakt av utan omsvep och det säger jag med! Jag har också fått det, och jag blundar inte framför spegeln.

Tänker ta det lugnt med dottern i morgon och inte fastna här :). Är som en vänninna sa, bloggberoende är lätt att få!

Nu tänker jag sätta mig lite framför dumburken, har redan ett utkast skrivet men väntar några timmar innan jag publicerar de. Måste läsa igen och korrigera :)

Kram på er alla!


Första dagen i veckan! :)

Jaha, måndag igen då! Känner att jag har massor att skriva så vi får se hur länge jag orkar :)

Hur mår jag idag då? Jo tack, väldigt bra, eller med mina mått det sista oförskämt bra :). Vaknade i natt och var så jäkla hungrig men orkade bara inte gå upp och fixa till något. Har ju väldigt svårt att äta på morgonen så det fick bli lite drickyoughurt. Sen har det blivit mycket kaffe på jobbet, brukar ta en halv sockerbit i men kände att jag behövde lite energi så det fick bli hela sockerbitar.

Jag och en jobbarkompis har nu fixat till Bowling i Jönköping den 6:e mars. Blir väl lite utgång efteråt, brukar bli o´learys eller vad det nu heter :). Ska fixa det med min lilla fröken bara så jag kan åka med, blir nog inga problem.

Såg denna lilla skylten på kylskåpet idag, fick den för något år sen av en tjejkompis. Tittade ett tag på den och den värmer!



Den hänger liksom där hela tiden så man tänker inte på den. Men vilken innebörd den har!

Har pratat med en kompis om att rida. Jag tycker ju det är så himla kul så den chansen tänker jag ta direkt. Vore kul att lära sig lite mer. Var inga problem att fixa så nu har jag det att se fram emot. Jag hade en hel del med hästar att göra i 20-årsåldern och det intresset har liksom hängt i. Kul som attan ska det bli i alla fall :)

Skulle ju fått dambesök idag men tyvärr gick inte det, hon var tvungen att åka till veterinären. Hoppas allt gick bra. Lovade henne att ringa ikväll och prata lite. Förhoppningsvis kommer hon en annan dag i veckan. Jennifer tycker så himla mycket om henne med så det ska bli kul.

Var uppe och handlade idag efter jobbet, har inte haft så mycket hemma den sista tiden, bara mat till Jennifer. Det blev en del :). Gick förbi hyllan med Taco grejor och blev så himla sugen så gissa en gång vad vi åt?:)

Måste varit trevlig på jobbet idag med, blev inte kallad tjurig gubbadjävel på hela dagen:), har annars sagt att jag tänker vara grinig gubbe hela året men det sket sig:). Jag är nog en väldigt glad skit som tycker om att le och skratta så det gör jag väldigt gärna! Blir ofta beskylld för att stå och tjöta på jobbet men är man social så är man :).

Läste precis igenom vad jag skrivit, fasen vad man missar med allt. Inte bra. Tur att man korrigeringsläser :).

Nu så är det tvättdags, ha det så himla bra allihopa!

Helgen.

Vill bara tala om att efter att ha varit en riktigt pissig helg så fick den ett riktigt bra slut!
Var bara det! :)

Vilken dag !

Meningen var att jag skulle lägga ner den här bloggen men har blivit ombedd att fortsätta skriva om vad som händer i livet.
Har pratat mycket idag med vänner och bekanta och fått många många kloka ord med mig. Både ris och ros och förståelse. En del tycker att " det är ju sånt som händer, jag har varit med om det också " andra har väl vänligt men bestämt sparkat en i baken! Men det är ju så lätt att vara efterklok...

Undrar vad som händer i världen, nästan alla man pratar med mår skit på ett eller annat sätt. Är det någon form av depressionsperiod nu? Bara invänta våren och lite ljusare tider.

Jag är ju inte mycket för vinter men när man tittar ut är det ju ganska vackert!


Har precis fixat lite mat till min lilla fröken och snart ska vi iväg på simskola.

Har faktiskt känt en konstig känsla i magen idag. Den är hungrig, det var väldigt länge sedan den var det. Jag funkar ju så att mår inte jag bra så sätter det sig i magen :). Klarar inte av att äta för det bara växer i munnen så nu har jag levt på pulver man blandar ut i vatten ett tag bara för att jag ska få i mig näring. Men det märks på energin att man inte ätit, och humöret vilket märkts här. Men det gör gott för magomfånget :) Ställde mig på vågen idag och nu är de 10 kilona borta :) Nu ska jag bara lära mig äta rätt i fortsättningen och röra mer på mig för jag tänker inte gå upp igen! Och ska jag gå upp ska det vara muskler inte fett!!
Har lärt mig att läsa igenom vad jag skrivit nu, så det blir många ändringar och omformuleringar. Mitt stora handikapp är att jag har så himla svårt att prata om jobbiga saker. Jag har alltid haft lättare att uttrycka mig i skrift så därför skriver jag mycket hellre än att ta en konflikt, kan nog kallas väldigt konflikträdd! Det är något jag verkligen måste jobba med. Jag fick många goda ord när jag pratade med ett av mina ex idag, kan ju säga att hon inte var det minsta förvånad när jag berättade vad som hänt. Jag är så himla glad att vi har så bra kontakt idag trots att jag behandlade henne ganska illa när vi gick isär.
I morgon får jag besök av en tjejkompis och vi kommer nog sitta länge och prata. Vi kan också prata om allt trots att vi har ett förflutet ihop. Som sagt innan har jag väldigt god kontakt med en del ex trots mitt många gånger olämpliga uppträdande. Är väldigt glad för det för trots allt har man ju varit tillsammans och då bryr i alla fall jag mig om dom.

Nä, nu har jag suttit här för länge men det är så himla skönt att få skriva av sig och känna att man mår bättre och bättre.

Känslor är konstiga saker!

Kunde inte sova så jag satte mig här lite:)

Kom som sagt underfund med lite grejor i helgen. Jag har tagit ut min frustration på helt fel grunder. Mitt ex har fått mycket skit, en del befogat en del inte. Jag vet dock varför jag gjort som jag gjort. Det hela är mycket enkelt, jag har vid ett par tillfällen tidigare varit på väg att avsluta förhållandet. Vi har då suttit ner och pratat och kommit överens om att fortsätta. Hade vi nu satt oss ner så hade jag trillat dit igen. Känner mig själv såpass. Så min "lösning" blev att göra mig så mycket ovän att det aldrig skulle kunna bli nåt. Omoget och taskigt! Men jag får nog säga att jag lyckats.

Sen har jag tagit ut mycket av annan frustration på henne som inte har med henne att göra överhuvudtaget. Så vad är det som inte är bra då?

Först och främst trivs jag inte där jag bor längre, vet inte varför men så är det.

Det är jobbigt att vara ensamstående förälder. Många tankar kring det: Ger jag henne en bra uppväxt? Trivs hon? Känner hon sig utanför sina kompisar med normala familjer? ..........

Jag är så jäkla less på att vara själv! Att inte få leva som en normal familj. Men jag tror det är min lott här i livet.

Nu ropar min dotter på mig så jag får fortsätta sen.

Fick en riktig känslostorm igår. Precis när dotterns mamma ringde. Tårarna bara kom, var väldigt skönt. Önskar bara det kunde ske oftare. Konstigt egentligen för jag kan knappt titta på känslosamma program på tv utan att tårarna rinner men när det gäller mig så tar det liksom stopp.

Halva min Lördag försvann också, halkade när jag skulle gå ner för trappen så det blev kana ner. Tror jag skrämde livet ur min dotter med! Vet inte riktigt hur länge jag var liggande på golvet men sen hjälpte hon mig in till soffan där jag slocknade. Känns i kroppen idag!

Tisdag hela dagen.

Jaha, då var det tisdag idag. Det har väl varit en ganska hyfsad dag, mest beroende på att jag fått lite tillfällen att prata av mig. Många frågar nur man mår och öppen som jag är så svarar jag som det är. Det är bra för själen att få prata och bra att folk får veta hur det är i stället för att som vanligt säga " Jodå jag mår bra". Är det så farligt att säga att man mår skit om man gör det?

Funderade lite idag över folks oförmåga att inse sina egna begränsningar.... Man ser ofta personer som gör saker dom inte riktigt klarar av, försöker uppnå mål som dom inte klarar av. Jag kan göra ett försök eller två men märker man att det inte funkar så ger man ju upp! Eller ska man inte det? Man kan ju inte kämpa och kämpa bara för att inse att man faktiskt står still på samma ställe även om man tror att man gått framåt! Lite konstigt tycker jag men det är ju min åsikt!

Gympade med barnen idag och fick en rejäl dos leenden, sånt förgyller också tillvaron! Hoppas att man kan ge dom en bra start vad det gäller hälsan och också en liten funderare på invanda normer :) Att bli kallad "fröken" får man väl ta :).

Set wskall bli en liten sittning på på avdelningen till helgen men tyvärr så ligger ju det på min barnhelg. Jag får väl se om jag kan skaffa barnvakt, någon som kanner sig manad :). Mig gör det väl inte så mycket, är ju van att sitta hemma med lilla fröken.  Fast det hade varit kul att få flabba lite :). Vi brukar göra det med vad vi kallar vuxen manlig humor :).

Känner att disken kallar lite där nere så jag får väl ge mig för idag! Ha det så gott allihop nu! Kram på er!

RSS 2.0