Trött.....

Jag är helt färdig......


Jag skrev tidigare om min återupptagna bekantskap från min barndomsstad. Vi har blivit sittande och tjöta med varandra på msn till långt in på nätterna dom senaste dagarna så det har inte blivit mycket sömn att tala om. Fast lite sömn kan man väl offra :). Jag ska försöka åka dit en helg nu inom en snar framtid och hälsa på tänkte jag. Har inte varit i den staden ordentligt på många år och sist så hade dom gjort om en massa. Nu kan jag ju få personlig guidning :). Jag vet att jag är nostalgisk av mig och den satden ligger mig varmt om hjärtat, kanske blir det så där man är född? Den staden där jag växte upp, sen jag var 8, har jag inga känslor för... Toppen vore ju om man sprang på bekanta från barndomen :).

Jag trodde jag skulle kunna sova lite längre idag, det kändes som jag behövde det men det gick inte så jag gick ut och pysslade lite på morgonen. När jag kom in igen såg jag att dottern ringt så jag rinde upp. Nu var det inte dottern som ringt utan hennes mamma Hon undrade om jag kunde hämta hem min lilla tidigare, typ direkt. Hennes man hade blivit dålig under natten. bara att sätta sig i bilen och åka iväg vilket jag inte hade något emot. Det är alltid skönt att få hem den lilla när hon varit borta :). Dottern hade inget emot att komma hem heller, verkade som hon saknat far sin :). Fast alla mina planer för helgen gick ju i stöpet men det var ju bara att planera om lite.

I kväll blir det mörkt i stugan, tänker släcka lamporna till förmån för "Earth hour", Vi får tända lite ljus och ha riktigt mys här hemma i stället, vilket inte är fel!

Nu ska jag försöka få hjälp att vika tvätt! Jag har en jättehög att ta hand om :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0